چسب کاشی و سرامیک

چسب کاشی و سرامیک

چسب سرامیک یک نوع محصول شیمیایی است که برای اتصال کاشی و سرامیک به ناحیه‌های مختلف مانند دیوارها، کف و سقف‌ها استفاده می‌شود. این نوع چسب از پلیمر، رزین و سیمان تشکیل شده و برای چسباندن سرامیک بر روی سطوح مختلف استفاده می‌شود


چسب کاشی و سرامیک

چسب سرامیک یک نوع محصول شیمیایی است که برای اتصال کاشی و سرامیک به ناحیه‌های مختلف مانند دیوارها، کف و سقف‌ها استفاده می‌شود. این نوع چسب از پلیمر، رزین و سیمان تشکیل شده و برای چسباندن سرامیک بر روی سطوح مختلف استفاده می‌شود. به دلیل ساختار منحصر به فرد خود، چسب سرامیک نسبت به ملات‌های قدیمی که برای اتصال سرامیک استفاده می‌شدند، مزایای بیشتری دارد. در ادامه این مقاله، با انواع مختلف چسب سرامیک و کاربردهای آن در صنعت ساختمان آشنا خواهید شد.

چسب کاشی و سرامیک چیست؟ 

چسب کاشی و سرامیک در واقع یک نوع سیمان غیر آلی پلیمری است که دارای قدرت چسبندگی بالا و قابلیت سازگاری با زیرساخت‌های مختلف می‌باشد. این نوع چسب انواع مختلفی دارد که می‌توان به دو نوع پودری و خمیری آن اشاره کرد. علاوه بر چسباندن کاشی و سرامیک به سطوح هموار، این چسب‌ها قابلیت چسباندن کاشی روی کاشی را نیز دارند. برای اطلاعات دقیق‌تر از انواع چسب کاشی و سرامیک، با همکاران ما تماس بگیرید. 

چسب کاشی و سرامیک چه کاربردی دارد؟

کاربرد چسب کاشی، همانطور که از نامش پیداست، برای چسباندن کاشی و سرامیک در مراحل نازک کاری ساختمان استفاده می‌شود. با استفاده از چسب کاشی می‌توان کاشی را بر روی سطوح گچی، سیمانی، بتنی، قطعات پیش‌ساخته و حتی برای چسباندن کاشی روی کاشی قدیمی استفاده کرد. همچنین از این چسب می‌توان برای نصب کاشی روی سطوح سنگی، چوبی، آجری و موزاییکی استفاده کرد.

مزایای پودر چسب کاشی و سنگ

استفاده از چسب کاشی و سرامیک نسبت به روش‌های سنتی دارای استحکام و دوام بسیار بالاتری است. علاوه بر این، استفاده از چسب کاشی و سرامیک منجر به فضای کار تمیزتر و مرتب‌تری می‌شود و جلوه‌ی زیباتری به کار اضافه می‌کند.

استفاده از چسب کاشی و سرامیک نیاز به تخصص خاصی ندارد و به راحتی قابل استفاده است، اما باید نکات مهمی را رعایت کرد. به عنوان مثال، در صورت عدم رعایت مقادیر مناسب سیمان و ماسه، مایع ممکن است سست شود و منجر به لغزش یا حتی افتادن کاشی‌ها شود. استفاده از چسب کاشی و سرامیک مانع از کثیفی‌های معمول در کار می‌شود و سرعت و دقت کار را به طور چشمگیری افزایش می‌دهد.

انواع چسب کاشی و سرامیک

در دسته‌بندی انواع چسب کاشی، دو گروه اصلی به شکل زیر هستند:

چسب کاشی خمیری

چسب کاشی خمیری به صورت آماده است و نیازی به اضافه کردن آب یا مواد دیگر ندارد، بنابراین برای کار با آن نیازی به آماده‌سازی قبلی نیست. این نوع چسب بهتر است برای کاشی‌کاری در مکان‌هایی که رطوبت کمی دارند استفاده شود. چسب خمیری از مواد اکریلیک بر پایه آب ساخته شده است و تقریبا برای تمامی سطوح داخلی و خارجی ساختمان مناسب است. تنها نقطه ضعف این نوع چسب، استفاده آن در مکان‌های با رطوبت بالا و برای کاشی‌های شیشه‌ای مناسب نبودن است.

مشخصات

  • این نوع چسب کاشی اغلب در حالت خمیری به فروش می‌رسد.
  • ابتدا باید با آب مخلوط شود تا به حالت چسبنده برسد.
  • برای استفاده از آن نیاز به نصب کاشی در حالت خیلی تازه و نرم است.

استفاده

  • بیشتر برای کاشی‌کاری در دیوارها و کف‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • مناسب برای استفاده در محیط‌های خشک.

 مزایا 

  • عملکرد خوب در اتصال کاشی به سطوح.
  • ایجاد اتصال قوی و پایدار.

چسب کاشی پودری :

بهترین چسب برای کاشی و سرامیک، چسب پودری است. این نوع چسب دارای استحکام بسیار بالاست و با استفاده از آن می‌توان کاشی و سرامیک، سنگ‌های طبیعی و مصنوعی و موزائیک‌ها را نصب کرد. همچنین این چسب دارای خاصیت ضدآب بوده و مقاومت بالایی در برابر نفوذ آب و رطوبت دارد. به همین دلیل، بهترین گزینه برای نصب کاشی و سرامیک در محیط‌های مرطوب مانند حمام، سرویس بهداشتی و آشپزخانه است و همچنین برای نصب کاشی در استخر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. چسب پودری کاشی در انواع و گریدهای مختلفی تولید می‌شود و برای استفاده از آن، کافی است آن را با آب مخلوط کرد.

مشخصات

  • این نوع چسب کاشی به صورت پودری در بازار عرضه می‌شود.
  • برای استفاده، به مقدار مشخصی از آب اضافه می‌شود تا به یک مخلوط پر کشش برسد.
  • به دلیل نیاز به تهیه مخلوط قبلی، زمان کاربردی محدودتری دارد.

استفاده

  • برای کاشی‌کاری در فضاهای خشک و مرطوب مناسب است.
  • مناسب برای سطوحی که نیاز به چسبندگی بیشتری دارند.

مزایا

  • عملکرد خوب در اتصال کاشی به سطوح.
  • اتصال پایدارتر در برابر شرایط مرطوب.
  • استفاده آسان و بالا بردن سرعت کار
  • قیمت مناسب 
  • استفاده کمتر نسبت به دیگر ملات ها و کاهش وزن مرده ساختمان

 

در دسته‌بندی دیگر، می توان انواع چسب‌های کاشی و سرامیک را به دسته‌بندی‌های زیر تقسیم‌بندی کرد:

  1. چسب کاشی و سرامیک پودری کف
  2. چسب کاشی و سرامیک پودری دیوار
  3. چسب کاشی و سرامیک پودری پرسلان
  4. چسب کاشی و سرامیک پودری آب‌بند
  5. چسب کاشی و سرامیک ضداسید
  6. چسب کاشی و سرامیک منعطف
  7. چسب کاشی و سرامیک دو جزئی

چه چسبی برای پروژه کاشی و سرامیک کاری من بهترین است؟

برای انتخاب بهترین نوع چسب یا سیستم کاشی‌کاری برای پروژه خود، سه سوال کلیدی وجود دارد که باید از خود بپرسید:

1. روی چه سطح یا بستری قصد کاشی‌کاری دارید؟

   - بتن، کاشی‌های موجود، سیمان الیافی، گچ تخته، رندر، غشای ضدآب، کف یا بتن گرم ممکن است انتخاب‌های مختلفی برای کاشی‌کاری باشند.

2. چه نوع کاشی دارید و اندازه آنها چقدر است؟

   - آیا کاشی‌های شما سرامیک، چینی، مرمر، سنگ طبیعی یا شیشه هستند؟ آیا تخلخل زیاد یا کمی دارند؟ آیا اندازه آنها کوچک یا بزرگ است؟

3. در چه مکانی قصد کاشی‌کاری دارید؟

   - آیا دیوار یا کف داخلی یا خارجی را قصد کاشی‌کاری دارید؟

با توجه به موارد مختلفی که باید در نظر گرفته شوند، همیشه بهتر است از کارشناسان ما در تماس باشید تا بهترین گزینه را برای پروژه خود انتخاب کنید.

چسب کاشی و سرامیک
پین مارکت

چسب سرامیک یک نوع محصول شیمیایی است که برای اتصال کاشی و سرامیک به ناحیه‌های مختلف مانند دیوارها، کف و سقف‌ها استفاده می‌شود

0 نظر
برای ارسال پیام باید وارد شوید. برای ورود یا ثبت نام سریع اینجا کلیک نمائید